Напишете какво търсите:

Доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт – за поръчки над 99 лева.

Доставка до офис на куриерска фирма Еконт – 3.50 лева
Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт.

Доставка до Вашия дом – 6.00 лева
Услугата включва доставка до заявен от Вас адрес.

За поръчки на стойност над 99.00 лв., доставката до офис на Еконт е безплатна.

Поръчки могат да се правят денонощно на нашия сайт, но ако желаете връзка с наш консултант, ще Ви очакваме на 0883 900 111. Освен в сайта, можете да направите поръчка 1.По телефона, 2.На мейла shop@desfashion.bg, 3.Във фейсбук (desfashion.bg Красота в големи размери) 4.На нашия чат, който ще намерите в долния десен ъгъл на всяка страница. Ще са ни необходими 1.Моделът, който желаете, цвят и размер 2. Вашето име 3.Адрес (офис на Еконт или домашен/служебен адрес) 4.Номерът на Вашия телефон (необходим е на куриерската фирма). Можете да ни пишете денонощно. Ще се свържем с Вас при първа възможност. Производството ни е в малки количества, затова ако много харесвате даден модел и желаете да го имате в гардероба си, Ви препоръчваме да поръчате веднага щом има наличен от Вашия размер.

Поръчки се обработват в следното работно време: От понеделник до петък от 09:00 до 16:30ч. Поръчки, направени след 16:30 ч. от понеделник до четвъртък, се обработват на следващата сутрин след 09:00ч. Поръчки, направени след 16:30ч. в петък, се обработват в понеделник след 09:00ч.

С радост ще отговорим на Вашите въпроси. Очакваме Ви  на shop@desfashion.bg и на тел. 0883 900 111

Връщане и замяна

Най-лесния начин – обадете ни се на 0883 900 111

Ние не задаваме въпроси. Няма нищо по-лесно от това да ни върнете или замените дрехата, която сте закупили.

Позволете ни да споделим, че да ни връщат пратки се случва толкова рядко, че дори ни се струваше безмислено да описваме тук условията. Но все пак ако клиентът не е видял таблицата с размерите на конкретния продукт (всяка наша дреха има собствена, прецизна таблица, която се намира под менюто с избор на цвят и размер) или ние сме били толкова натоварени (понякога обработваме над 100 поръчки за няколко часа, което включва консултация по телефона, често – измерване на точно тази дреха, която ще пътува до клиента…) че може да се случи да объркаме цвета (Признаваме си – за последната 1 година се е случило 2 пъти).

Не е точния размер? Веднага ще изпратим Вашия.

Не Ви допада модела? Върнете ни го, ние няма да Ви питаме защо!

Доставен е грешния цвят/размер по наша вина? Веднага ще направим размяната като поемем, разбира се, разходите и в двете посоки.

 

В срок от 14 календарни дни след получаване на Вашата дреха, можете  да я върнете или замените. Достатъчно е само да е:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки).
5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.
6. Възстановяването на сумата става по банков път на лична сметка на клиента, в рамките на 5 работни дни от получаването на върнатата стока