Връщане и замяна

С всяка доставка ще получите формуляр, който е изключително лесен за използване. Срещу артикула, който искате да замените или върнете напишете единствено код А (заменям) или код B (връщам).

Ако заменяте продукт, моля напишете кой е продукта, който искате да получите - арт. номер, размер, цвят.

Ако връщате продукт напишете в полето за IBAN  банковата си сметка и в рамките на 14 работни дни, ще извършим превода. Моля, имайте предвид, че Maxifashion.bg не оперира с парични преводи по куриер. Изплащането на сумите можем да извършваме единствено по банков път. Благодарим Ви за разбирането. 

За да върнете или замените продукт, не е необходимо да ни уведомявате по телефона. Попълването и изпращането на формуляра е необходимото и достатъчно условие.

Ако имате затруднения не се колебайте да ни потърсите на ‎0883 900 111.

Върнете продуктите до офис на ЕКОНТ ОРИОН за Макси фешън груп ООД или просто продиктувайте нашия номер на куриера 0883 900 111. 

Ние не задаваме въпроси. Няма нищо по-лесно от това да ни върнете или замените дрехата, която сте закупили.

Не е точния размер? Веднага ще изпратим Вашия.

Не Ви допада модела? Върнете ни го, ние няма да Ви питаме защо!

Доставен е грешния цвят/размер по наша вина? Веднага ще направим размяната като поемем, разбира се, разходите и в двете посоки.

В срок от 14 календарни дни след получаване на Вашата дреха в офиса на куриера, можете да я върнете или замените. Достатъчно е само да е:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки).
5. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.
6. Възстановяването на сумата става по банков път на лична сметка на клиента, в рамките на 14 работни дни от получаването на върнатата стока 

    В случай, че клиентът се е възползвал от правото на безплатна доставка, но при връщане на продуктите, взетите от него не отговарят на условието за такава, сумата за доставката ще бъде приспадната при банковия превод.

Пример: Вие сте поръчали продукти на стойност 105лв. и Desfashion.bg е изпратила пратката за своя сметка. След 2 дни решавате да върнете част от продуктите на стойност 35лв., и така Вашата дължима сума към Desfashion.bg вече е 70лв., т.е. не попада в условията за безплатна доставка. В този случай Desfashion.bg ще удържи сумата от 4.99, ако пратката е изпратена до офис на куриера или 6.99лв., ако пратката е била изпратена до адрес на клиента.