За нас

Началото

Позволете ни да споделим с Вас нашата история, датираща от 1994 г., когато мечтата на един творец се превърна в реалност. Реалност, в която молив и лист хартия общуваха така добре, че създаваха своята скица. Скица, която с помощта на креда, сантиметър и ножица, пренасяйки се върху парче плат оживяваше…след което настъпваше този очакван момент. Момент, в който творецът се запознаваше със своето творение. И винаги се случваше едно и също – любов от пръв поглед. И тогава решихме, че като всяко красиво създание и нашето трябва да бъде посветено на този, който го заслужава. А кой заслужава повече, от този който умее да обича? Нашите дрехи са посветени на всички Вас, които обичате себе си, тялото си, извивките си.

Добре дошли в света на смелите, добре дошли в света на ДЕС ФЕШЪН. Моделите на Des Fashion са с дизайн, създаден специално за дами с по-големи размери.

Повечето производители предлагат такива дрехи с кройки от обичайно предлаганите размери. Но ние, в Des Fashion, създаваме кройките си като разучаваме спецификата именно на модели с големи размери или още наричани плюс размери. С цел да създадем перфектната дреха, всяка една от тях е пробвана между 3 и 6 пъти на жив модел. Когато нашите клиенти купуват дрехите ни, те могат да бъдат сигурни, че сме вложили необходимите усилия и време, за да създадем уникалния продукт. С над 20 годишна история на водещи в бранша, нашата цел остава същата. Искаме всяка жена, която носи наша дреха да се чувства уверена, специална и красива.

Вдъхновение

Нашият дизайнерски екип преследва модните тенденции от водещи модни списания, фешън блогове. Черпи вдъхновение и от големите модни столици.

Творение

След като образа на новия модел е създаден в мислите на дизайнера, той го пресъздава чрез варианти от цветове и кройки, като винаги се придържа към най-важния елемент – идеалната форма. Материи Внимателно подбираме своите материи, които осигуряват нежен допир, еластичност и устойчивост.

Процес

Нашата моделиерна е мястото, където всяка дреха получава живот от малка идея върху скицата, до готов продукт върху шивашкия манекен. Преди това сме направили поне 3 проби върху жив модел, за да се уверим, че ще предложим обещаното качество.

Производство

След като одобрим моделите, ние ги изпращаме в модерно оборудвания ни производствен цех.

Прозрачност

Повечето от нашите служители са с нас от самото начало. Това е така, защото ние изповядваме теория за справедливи трудови условия, като по този начин стимулираме местната икономика. Мениджър производство е човекът, който наблюдава ежедневно работата в цеха. Готови за носене Дрехите минават през професионални машини за гладене като през това време се инспектират за качество окончателно преди официално да бъдат добавени към отдел продажби. Сега вече са готови да бъдат част от Вашия живот.

Да носиш Дес Фешън

Дес Фешън отразява уникалния дух на жената. Дрехите ни са направени с грижа и лично отношение. Чрез алхимията на нашите дрехи, всяка жена излъчва женственост и елегантност, красота и уникалност.

Благодарим Ви!

Благодарим на всички, които са с нас през тези години, за всички писма, които сме получили, за добрите думи. Вие сте нашия най-добър партньор, Вие сте нашето вдъхновение. Обещаваме, че няма да Ви предадем и ще продължаваме да творим емоция само и единствено за Вас.